I'VE GOT NOTHING TO DO TODAY BUT SMILE (<3 Karoline Haugland)
Forside Add meg Om meg Kontakt

I'VE GOT NOTHING TO DO TODAY BUT SMILEJeg er så utrolig glad for tiden. Jeg tør på en måte ikke å si det høyt, for da er jeg redd lykken vil forsvinne. Det er en så utrolig deilig følelse, å alltid ha et smil inni meg, og utenpå for så vidt.

 

I det siste har jeg blitt en mye mer positiv person, noe jeg merker på hele meg. Jeg er mye mer sosial på skolen og er mye hyggeligere mot folk. Skal iallefall begynne å smile mer til folk på skolen, jeg virker jo som den bitchen! Jeg har gode karakterer (ikke noe nytt det da), supre venner og en fantastisk familie♥ Alt er bare på topp.

 

Det meste går min vei disse dager, og jeg blir alltid like overrasket. Jeg er den som aldri får det hun ønsker, haha. Jeg er mye mer bestemt, og sier det jeg mener, med mindre det går ut over andre da selvsagt.

 

Tror alt dette skyldes at jeg er vegetarianer - noe som gjør at jeg spiser mye lettere og faktisk får mye mer energi! Og ikke minst fordi jeg har vært veldig mye for meg selv i det siste, noe som vil si at jeg har tenkt over ting og blitt kjent med meg selv på nye måter. Og jeg liker meg!

 

Det tror jeg er noe av det viktigste, det å kunne si at jeg selv er bra og fin, og flott. Jeg er tross alt den eneste jeg garantert skal tilbringe resten av livet mitt sammen med, får jo aldri fred fra meg selv. Jeg har også lært meg at når det kommer til stykket, så er jeg alltid alene. Den eneste jeg alltid har er meg selv. Vet ikke om jeg tør å si det, men jeg tror jeg er lykkelig.

 

 

Hvordan har du det for tiden?


 • 18.09.2012 kl.22:07
  oioi, det visste jeg ikke! Men det er jo kjempebra :D

  jeg har det bre når jeg er hjemme som oftest, men hodepinen gjør litt med hele meg! :o
  19.09.2012 kl.12:01
  Utrolig godt skrevet og reflektert :) Tenker verden ville føltes bedre om alle tenkte slik
  Design av: Ina Anjuta  hits