HAPPY BIRTHDAY, BOYFRIEND (<3 Karoline Haugland)
Forside Add meg Om meg Kontakt

HAPPY BIRTHDAY, BOYFRIENDDette innlegget skrev jeg for omtrent to år siden, på den eksakt samme bloggen. Må bare le når jeg leser det, er så utrolig morsomt å se tilbake på slike innlegg. Men jeg tenkte at i dag passet det seg å reposte innlegget om Eminem, ettersom han har bursdag i dag! Gratulerer med dagen, min fremtidige kjæreste #4 ♥

 

musikk er en viktig del av livet mitt. Jeg tror ikke jeg kunne vært så positiv til ting, som jeg nå er, uten musikk. Og det jeg hører mest på er Eminem. Han er så inspirerende, og jeg har lyst til å bli som han når jeg blir stor! Jeg KAN jo ikke rappe, da. Men jeg liker måten han virker så psykisk sterk på og jeg må innrømme at han har den skjønneste datteren!

Han har jo opplevd så mye nedsig. F.eks.  var han gift med Kim, men hun var en bitch, så da ble det slutt mellom de. De fikk jo en datter i lag også, Hailie.


(Hailie)

Og en måned etter han og Kim var ferdig, ble bestekompisen hans, "Proof", skutt og drept.


(eminem og Proof)

 

Han forteller også at han under oppveksten bodde med moren i et liite hus som hun hadde fått av trygden, siden hun var arbeidsløs. Hun var også pille- og alkoholmisbruker. Moren og stefaren var også voldelig mot han, i følge han.


(moren hans)

Onkelen hans, Ronald, var den som sto han nærmest under oppveksten, men han tok selvmord i 1991. Han har også en tattis der det står "Ronnie R.I.P".På skolen ble han mobbet og viste lite interesse for skolearbeid, ettersom han skulket mye og strøk 3 ganger på eksamen i 9. klasse. Etter han sluttet på skolen hadde han masse småjobber for å få penger.

Men han satset alltid på musikken. Han rappet i mange grupper, bl. a. Basement Productions, The New Jacks, og Soul Intent. Han ga ut albumet infinite med plateselskapet FBT productions. Han stilte opp på masse radiostasjoner og rappet på radio, og han var med i masse freestyle-konkurranser.

 

Det var litt om eminem. Han har også spilt i filmen 8 mile. Har du sett den? Om ikke, anbefaler jeg deg å se den!
 

Den beste sangen, syns jeg.

 

 

Elsker tekstene hans! De hjelper meg når jeg er trist og lei av alt, og akkurat nå for tiden er de perfekt.
Synd han er like gammel som mamma, ellers hadde jeg prøvd meg, heheh.

 


Hva syns du om eminem? • 17.10.2012 kl.20:43
  haha , visste ingenting jeg!

  grattis til han dåå ! :)
  20.10.2012 kl.13:36
  eminem<3
  25.10.2012 kl.17:49
  Visste alt :-D

  Marshall bruce mathers ¢¾ faktisk den personen jeg ser mest opp til, av kjente personer! har alltid elsket eminem/slim shady
  Design av: Ina Anjuta  hits