<3 Karoline Haugland - Dette er vel en blogg om meg, hverdagen min og ting jeg liker eller ikke liker. Kanskje det kommer noen personlige innlegg innimellom også!
Forside Add meg Om meg Kontakt

EN SÅNN DAG

 • 24.03.2012kl.12:47
 • (4)


I dag er en sånn dag der jeg føler meg ensom og alene, som at alt har gått i mot meg.. Regnet pøser ned og vinden lager skumle lyder. I dag er en sånn dag jeg har lyst til å legge meg ned å gråte og bare gro inn i bakken, og forbli der.

 

NEI, det er soool i dag! Og jeg sitter inne.. Men det er noe med den følelsen av at det er sol, selvom man ikke er ute å nyter den, haha. Jeg må innrømme at jeg følte meg litt ensom i det sekundet Matilde gikk ut av huset, men det er ikke en sånn dag i dag. Så langt har jeg laget knekkebrød og allerede klart å stappe i meg en skål med chips, så har allerede fått gjort mye fornuftig :)

I går hadde parallellklassen ball, og jeg var med å hjalp litt til og sånn også, og ja, hva skal man si? Det er ikke det gøyeste å ha party i gymsalen på skolen heller. Men det endte opp med å bli en helt grei kveld faktisk! Om man ser bort ifra folk som prøvde å tone ned stemningen da, så klart. Meg og matildepusii<3 Kan vel kalle dette outfit nesten? haha

 

Hva skal du i dag? 

 

 • JEFFREY CAMPBELLS - HVILKE?

  • 04.03.2012kl.16:03
  • (9)


  Jeg har lenge ønsket meg Jeffrey Campbells sko, og skal kjøpe det til sommeren. Men jeg aner ikke hvilke jeg vil ha. Det er så mange forskjellige typer. Og så vil jeg jo ha et par jeg kan bruke i hverdagen! Syns de er utrolig fine, og kan gjøre et hvert antrekk fullkomment. Gleder meg til å ha et par under taket hjemme, for å si det sånn<3

   

  Jeffrey Campbell sparkle er jo utrooolig fine, men jeg tror det blir litt mye som "hverdagsko". Samme med spikes egentlig, men man kan jo lage en viss look med de. Uansett hvilke jeg velger, så blir jeg nok fornøyd uansett!

   

  Hvilket par syns du jeg burde kjøpe meg?
  Har du Jeffrey Campbells? 
 • hits