<3 Karoline Haugland - Dette er vel en blogg om meg, hverdagen min og ting jeg liker eller ikke liker. Kanskje det kommer noen personlige innlegg innimellom også!
Forside Add meg Om meg Kontakt

PARFYMENE MINE

 • 31.10.2011kl.19:01
 • (11)Dette er den som definitivt lukter best! Dessverre holder den ikke så lenge utover dagen, men den er jo lett å ha med seg i vesken. Men den er utrolig god til å bare koste 39 ,- på H&M. Min favoritt atm


Denne er ganske god, har fått masse komplimenter da jeg har brukt denne. Er tom nå, men kan ikke forvente annet når den er så liten!


Britney Spears - Fantasy. Denne syns jeg ikke er så god lenger, alt for sterk lukt på, og ikke en spesielt herlig lukt heller..

Denne var på salg på Gran Canaria og så luktet den helt greit. Er ikke så god nå lenger, men funker!

Denne er kjempegod! Føler meg i lykkerus når jeg har den på. Fikk denne til jul av Oldemor tror jeg, men du får kjøpt den overalt.

Utrolig søt jordbærlukt av denne, også kjøpt på Gran Canaria. 

Veldig voksenlukt på denne syns jeg, men det er en sterk og god lukt. Varer lenge også!

Denne fikk jeg av verdens  beste jente, Matilde ♥ Lukter veldig godt, og er mild mot huden!

 

Har egentlig ikke sånne WOW gode parfymer, men det er da disse jeg har som jeg bruker. Snart finner jeg vel drømmeparfymen? 

 

Hva er din favorittparfyme?

Har du noen lik som meg? 

 

 

- Karolineh

 • TEGNEMAPPEN MIN

  • 30.10.2011kl.21:38
  • (10)


  Nå har jeg endelig tegnet ferdig framsiden på tegnemappen min som vi skal ha på skolen! Ble veldig fornøyd, så satser på en bra karakter.


  Kan sikkert vise baksiden også, ettersom jeg må lage den i morgen - på skolen. 

   

  Hva syns du om tegnemappen min? 

   

   

  - Karolineh

   

 • OUTFIT - 30.10.11

  • 30.10.2011kl.14:58
  • (4)
   

   

  Hva syns du?

   

  Nå skal jeg på basar, snakkes senere! 

   

   

  - Karolineh

 • NYE SKO - LOVE

  • 30.10.2011kl.00:49
  • (9)


  For noen dager siden kjøpte jeg meg noen nydelige sko fra Marc Bohan! De er utrolig fine på, og mer behagelig enn de fleste høyhælte. Ikke at jeg klarer å gå med de så lenge da, endte jo opp med at Erle og Michelle delte på å gå med mine sko, mens jeg gikk med Erle sine! 

  NAMNAMNAM♥

  Ikke dyre heller, bare 499,- 

   

  Hva syns du om skoene?
  Har du noen lignende pumps? 

   

   

  - Karolineh

 • NATTSMINKE

  • 29.10.2011kl.11:00
  • (2)


  Nå har jeg nettopp stått opp  våknet! Har enormt lyst på egg og bacon OG arme riddere, what to do? Fant ut at om det ikke er bacon, så tar jeg arme riddere, haha.


  Orket ikke ta av sminken i går. Var forresten på sånn halloween"fest" i går, kjedelig igrunn men det er det jo på de fleste skolegreier!

   

  Tenkte hvertfall bare å gi en liten lyd og så får vi se om jeg orker å blogge senere i dag. Har liksom bare tenkt å chille og spise snop (huffhuff).

   

  Hva gjorde du i går?
  Sover du av og til med sminke? 

   

  - Karolineh

 • DØMMER DU LETT?

  • 25.10.2011kl.20:26
  • (6)


  Merker jeg har skrivesperre nå, men dette er et tema jeg veldig gjerne vil ta opp nå!


  Nå til dags er jo janteloven en big deal, om noen skiller seg ut eller forandrer litt på utseendet sitt, blir det full alarm og alle vakter settes i post (altså de gossipbitchene, i denne sammenhengen).  Bare fordi du endrer deg utvendig, betyr ikke det at innsiden ikke er den samme! Jeg vet at etter jeg farget håret blondt ( soon to be blondere) og kanskje har begynt å gå med litt "gøyere" klær, altså utringning og litt mer pyntet selv på skolen, og tatt selvbruning, så er det en del spekulasjoner om at jeg er blitt så fjortis og "herregud, hva har skjedd med Karolinee?". 

  Og ja, jeg syns dette er litt morsomt, først og fremst kjenner ikke disse personene meg og hvordan min personlighet er fra før av, og for det andre - selvom jeg ser annerledes ut er jeg akkurat den samme som jeg var. Bare med litt bedre selvtillit og bedre selvinnsikt, har lært å kjenne meg selv og de rundt meg bedre, noe jeg er veldig glad for! Har det mye bedre da. 

  Uansett, jeg husker før da det gikk rykter om at jeg var wannabe en jente som er litt eldre enn meg, det tok jeg veldig inn på meg og var veldig lei meg, sikkert mest pga. det ikke var sant i det hele tatt! Men nå tar jeg dettte faktisk ikke litt innpå meg en gang, kanskje fordi jeg selv kan innrømme at jeg har blitt litt mer fjortis, men hey, er bedre å være det nå enn om 40 år, right? ;)

  Noe jeg også merker er hvor falske personer kan være, i det ene øyeblikket er de der og tuller med deg, klemmer og snakker masse med deg, mens i det andre øyeblikket henger de med andre folk og er helt enig i all driten de sier om meg. Det er også litt morsomt når jeg faktisk vet om det, og de fremdeles går rundt og er fake. 

  Jeg vet jeg skrev et innlegg for en stund siden om selvtilliten min, men det føles som det er år siden, jeg har virkelig kommet meg på så kort tid, så er vel ikke så lenge til jeg blir slått ned igjen?

  Neida, denne gangen kommer det nok til å være mye vanskeligere å hakke ned på selvtilliten min, ikke at jeg tror noen har noe hensikt med det. 

  Karma is a bitch!


  Ja, jeg er fjortis. Hva så?

   

  Hva syns du?
  Ville du selv sagt at du er fjortis?

   

   

  - Karolineh 

 • HVILKEN KJOLE?

  • 19.10.2011kl.22:16
  • (8)  Skjedde med størrelsene da? 

   

   

  Jeg aaaner ikke hvilken av disse to kjolene jeg skal kjøpe, har utrolig lyst på begge to, men pengene strekker nok dessverre ikke til! Hvilken syns du jeg burde kjøpe?

   

  Tenker jo til f.eks. halloweenfesten (syns ikke det er rett å kalle det fest, siden det ikke er noe fest, haha) og til jul og sånne ting. Kjolen skal sammen med noen sølvfargede pumps også, så jeg tror det blir bra:)

   

   

  - Karolineh

 • B to the I to T C H

  • 18.10.2011kl.19:09
  • (2)


  Tenkte bare å gi en liten lyd om at jeg lever og at det frister å blogge igjen.  Har vært deilig med en uke høstferie i Kristiansand med vb Matilde, skolen suger som vanlig, og jeg har litt nye klær! 

   

  Nå tenkte jeg bare å rydde rommet mitt, siden det ser ut som en eksplodert banan (nastyy). Har nettopp tatt en deilig dusj, noe som dessverre fører til at jeg sitter å fryser. Hater at det er så kaldt..

  Som sagt skal jeg rydde rommet nå og sikkert gjøre litt annet og så skal jeg sitte meg ned og se en film! 

   

   

   

  - Karolineh
 • hits