<3 Karoline Haugland - Dette er vel en blogg om meg, hverdagen min og ting jeg liker eller ikke liker. Kanskje det kommer noen personlige innlegg innimellom også!
Forside Add meg Om meg Kontakt

OLD FASHION

 • 23.07.2012kl.15:14
 • (5)


"Who's that chick?"

Feeling stunning :)


Dette er ikke mange som vet; men når jeg var liten, spurte folk meg hva jeg ville bli når jeg ble stor. Og vet dere hva jeg svarte? "Når jeg blir stor skal jeg ha langt lyst hår og store pupper!" Heldige meg som fikk livsønsket mitt i oppfyllelse da, haha. Neida, joda, men neida. Har jo et par andre ønsker også. 

Når jeg ser tilbake på disse gamle bildene, husker jeg såvidt hvordan jeg tenkte og hvordan jeg "styrte" meg selv på den tiden, om dere skjønner. Noe jeg likte veldig godt, var å bli tatt bilde av. Om det var et kamera i nærheten, var jeg ikke redd for å hoppe foran kameraet! Eller jo, jeg husker en gang når vi var på båttur, og mamma skulle ta et bilde av lillebroren min. Jeg spratt foran kameraet og gliiiste inn i det! Men jeg fikk så dårlig samvittighet etterpå, at jeg fremdeles husker det kjempegodt.

Hva er dine beste barndomsminner?

 

 • Helt utrolig voldsomt

  • 12.01.2012kl.23:04
  • (0)


  Okei, jeg skal innrømme at jeg har en sånn greie for å sove når jeg hører at det regner ute. Men det fins da grenser! Er ikke noe lett å få lukket øynene når regnet hagler mot ruten og hele huset rister, mens jeg hører ulelydene ute.. Da blir jeg rett og slett nesten redd for å sove alene :(

  Føler det er disse som blir kastet mot rutene :

 • LITT OM MEG

  • 08.08.2010kl.12:44
  • (2)


  Hei, alle sammen!  Nå sitter jeg i sengen, og venter på at kusinen min skal våkne! Hun sover nemmelig på rommet mitt, og der inne ligger laderen til mobilen, sminken og alle klærene mine! Får jo ikke gjort noe før hun våkner..

  Men siden jeg sitter nå her og kjeder meg, kan jeg jo skrive litt om meg selv.  ♥ Jeg er 13 og et halvt år.

  ♥ Jeg er ca. 1.65  høy.

  ♥ Jeg har bursdag 04.01.

  ♥ Jeg er da eldst i klassen, jippii!

  ♥  I natt drømte jeg at jeg var verdens heldigste jente! Jeg møtte nemlig Justin Bieber <3
  ♥ Jeg har verdens søteste kusine!


  ♥  Jeg er født i steinbukken!

  ♥  Jeg heier ofc på Brann, selv om de suger.


  ♥ Jeg er egentlig ikke flink i noen ting.. hehe

  ♥ Jeg elsker å pynte meg, men jeg er redd for å overpynte meg.


  ♥  Jeg har ikke klippet håret siden 5. klasse? Bortsett fra luggen da.

  ♥ Jeg elsker sjokolade, haha!


  Gammelt bilde, sløv i blikket. haha

  ♥ Det mest lol-bilde jeg vet om, er dette:

  Har ikke peiling på hva som skjedde, men det der er IKKE meg. haha, gammelt btw.  Nå er jeg tom for ord, egentlig. Om det er noe dere lurer på, send en mail til: karolinesdager.blogg@hotmail.com !  Hva syns du om bildene?
  Visste du noe av det?


  - Karolineh
 • hits